Helmi-Uinneista 12 mitalia RiUS-uimareille

Riihimäen Uimaseuran Mikropolix 1-ryhmän kuusi uimaria olivat hakemassa Turussa lauantaina 7.2. uiduista Helmi-Uinneista kisatuntumaa ja kokeilemassa starttaamista kesken kovimman peruskuntokauden. Mitaleita uimarit kauhoivat siitäkin huolimatta, että omat ennätykset jäivät useampien vetojen päähän.

Jasper Pullinen paransi 1500 m vapaauinnin aikaansa lähes kolme sekuntia ja ennätysparannuksellaan Jasper nappasi matkan kirkkaimman mitalin. Lisäksi Jasperille kultaa 400 m vapaauintimatkalta ja hopeaa 200 m perhosuinnista, joissa omat aiemmat ennätykset jäivät voimaan.

Niko Mäkelä perhosteli 50 m matkalla sekunninsadasosalleen ennätykseensä ja kahdella muulla matkalla niin ikään edelliset omat ennätykset jäivät voimaan. Niko pokkasi niin ikään kaksi kirkkainta mitalia ja kolmannelta matkaltaan pronssia.

Tuomas Tiainen ei ole kisannut viimeisen vuoden aikana erinäisten loukkantumisten ja sairasteluiden vuoksi oikeastaan lainkaan ja ja vaikka tuomisina olikin kultainen ja pronssinen mitali jäivät omat ennätykset useamman liuún päähän.

Eveliina Pihkamäki, Hannes Väre ja Rasmus Kujala eivät myöskään päässeet ennätyksiään hätyyttelemään vaikka  palkintokorokkeelle nousivatkin, lukuunottamatta Eveliinan 100 m perhosuinti, jossa oma ennätys kirkastui kolmella sadasosalla ja Rasmus Kujalan 50 m perhosuintia jossa ennätys koheni lähes sekunnin.

Pullinen Jasper  1999 400m Vapaauinti Miehet [14-16] aika 04:27.05 sijoitus 1.
Pullinen Jasper  1999 1500m Vapaauinti Miehet aika 17:29.19 sijoitus 1.
Pullinen Jasper 1999 200m Perhosuinti Miehet [15-99] aika 02:22.91 sijoitus 2.
Niko Mäkelä 1998 50m Perhosuinti Miehet [13-99] aika 00:25.18 sijoitus 1.
Niko Mäkelä 1998 100m Perhosuinti Miehet [17-99] aika 00:59.17 sijoitus 1.
Niko Mäkelä 1998 50m Vapaauinti Miehet [12-99] aika 00:24.58 sijoitus 3.

Tiainen Tuomas 1996 200m Rintauinti Miehet [15-99] aika 02:36.56 sijoitus 1.
Tiainen Tuomas  1996 100m Rintauinti Miehet [17-99] aika 01:11.22 sijoitus 3.
Pihkamäki Eveliina 1998 400m Vapaauinti Naiset [16-99] aika 04:38.04 sijoitus 2.
Pihkamäki Eveliina  1998 100m Perhosuinti Naiset [16-99] aika 01:06.57 sijoitus 3.
Pihkamäki Eveliina  1998 100m Rintauinti Naiset [16-99] aika 01:18.30 sijoitus 5.
Väre Hannes  1997 400m Vapaauinti Miehet [17-99] aika 04:25.59 sijoitus 2.
Väre Hannes  1997 100m Vapaauinti Miehet [17-99] aika 00:55.43 sijoitus 4.
Kujala Rasmus  1999 100m Perhosuinti Miehet [14-16] aika 01:05.46 sijoitus 3.
Kujala Rasmus  1999 100m Rintauinti Miehet [13-16] aika 01:15.33 sijoitus 4.
Kujala Rasmus  1999 50m Perhosuinti Miehet [13-99] aika 00:27.97 sijoitus 11.