Juha Mäkelä, Matti Saraneva ja Hans Saario palkittiin

Riihimäen Uimaseuran uintikauden 2013-2014 seuratoimijaksi on valittu valmentajatrio Juha Mäkelä, Matti Saraneva ja Hans Saario. Trio on valmennustoimintamme Kolme muskettisoturia  – yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta – lämmin kiitos heille jokaiselle upeasta panoksesta lasten ja nuorten uintiurheilun edistämiseksi.

Riihimäen Uimaseuran seuratoimija tunnustus annetaan henkilölle, joka on omalla toiminnallaan merkittävästi edistänyt lasten ja nuorten uimataidon ja uintiurheilun kehittymistä sekä rakentanut positiivisella tavalla seuran toimkintaa.

Juha Mäkelä on mukana seuran valmennustoiminnassa jo kuudetta vuotta. Juha on valmentajana vaativa ja kannustava. Juha saa  tahdonvoimallaan uimarit niin treeneissä kuin kisoissakin ylittämään omat rajansa. Juha toimii tällä hetkellä Mikropolix 2-ryhmän vastuuvalmentajana.

Matti Saraneva on  mukana seuran valmennustiimissä jo viidettä vuotta. Matti tunnetaan leppoisana ja kannustavana valmentajana, hänen keskipisteenään on uimarin hyvinvointi niin altaan reunalla kuin altaassakin. Matti toimii tällä hetkellä Mikropolix 3-ryhmän vastuuvalmentajana.

Hans Saario on mukana seuran valmennustoiminnassa jo neljättä vuotta. Hans tunnetaan suorasta humoristisesta tyylistään ja rennosta valmennusotteestaan. Hansin treeneissä
on hauskaa sekä vuorovaikutus uimarin ja valmentajan välillä välitöntä. Hans toimii tällä hetkellä Mikropolix Junior 1 – ja 2 -ryhmän vastuuvalmentajana.