Hannekselle Nuorten Suomen Mestaruus hopeaa 400 m sku

Torstain Nuorten Suomen Mestaruus kilpailuiden Riihimäen Uimaseuran mitalisti oli Hannes Väre sijoittuessaan 400 m sekauinnissa ajalla 4:25.09 toiseksi. Hanneksen uinti näytti hyvältä ja kulki loistavasti josta palkintona mitalin lisäksi huikea oma ennätys. Hannes ui 50 m vapaauinnin aikaan 24.20 400 m sekauinnin ja 4 x 200 m vapaauintiviestin välissä.

Eveliina Pihkamäen 100 m vapaauinti kulki tänään aikaan 57.68 ja sijoitus oli 6. Nuorten Suomen Mestaruus -kilpailussa. Illalla uiduissa Suomen Mestaruus -kilapiluissa välierissä sijoitus oli 7. ajalla 57.55. Tämä uinti olisi oikeuttanut huomenna perjantai-iltana uitavaan SM-finaaliin, mutta sen Eveliina jättää väliin keskittyen 400 m vapaauintiin.

4 x 200 m vapaauintiviestissä Hannes Väre, Mikael Laakso, Jasper Pullinen ja Niko Mäkelä sijoittuivat 5. ajalla 7.53.19. Loistosuoritukset viestissä tekivät Mikael ja Jasper.

Illan Suomen Mestaruus -kilpailuissa RiUS:n nuori Niko Mäkelä sijoittui 7. ajalla 55.67. Ensimmäiset 75 m oli rutiiniperhosuintia ja varsinaista nikomäkeläperhosta nähtiin vasta viimeiset 25 metriä.