Kaupungin luottamusmiehet ja johtajavat viranhaltijat on kutsuttu tutustumaan Riihimäen Uimaseuran toimintaan

 



 

Riihimäen Uimaseura järjestää kaupungin luottamushenkilöille ja johtaville viranhaltijoille tutustumistilaisuuden seuramme toimintaan sunnuntaina 4.5.2014.

Klo 16.30 esittelemme päättäjille seuramme toiminnan pähkinänkuoressa Uimalan tilaussaunalla. Riihimäen Uimaseurasta tässä tilaisuudessa on mukana hallituksen jäsenet,  seuramme valmentajat sekä Mikropolix 1-ryhmän uimarit.

Klo 17.00 jälkeen esittelemme uimakoulutoimintaamme allastilassa ja olemme varanneet uimakoululaistemme vanhemmille ja päättäjille mahdollisuuden  keskustelulle.

Klo 17.30 jälkeen esittelemme valmennusryhmiemme toimintaa kilpailuverryttelyn aikana ja olemme varanneet valmennusryhmiemme vanhemmille ja päättäjille mahdollisuuden  keskustelulle.

Klo 18.00 alkavassa Kantapankki RiUS Cupissa seuramme kilpauimarit esittelevät vuorostaan omaa taidokasta osaamistaan ja nopeuttaan.

Toimintamme näkeminen ”livenä” kertoo enemmän kuin yksikään seuran toiminnasta tehty juttu ja tavoitteenamme on turvata sekä edistää seuramme toimintaedellytyksiä tämän tutustumistilaisuuden avulla.

Me sadat riussilaiset toivomme näkevämme Riihimäen kaupungin luottamushenkilöt ja johtavat virkamiehet runsaslukuisena paikalla:)