Erityisuimakouluun ilmoittautuminen käynnissä

Erityisuimakoulu on tarkoitettu kaikille erityistä tukea tarvitseville, yli 5-vuotiaille lapsille.

Uimakoulun tavoitteena on, että jokainen lapsi oppisi liikkumaan vedessä itselle parhaiten soveltuvalla tavalla ja oppisi mahdollisesti myös eri uintilajien alkeita. Uimakoulussa leikitään yhdessä ja erikseen sekä harjoitellaan normaalin uinninopetuksen (veteen totuttautuminen, kastautuminen, kelluminen, liukuminen, uintiliikkeet) mukaisesti lapsen yksilölliset tarpeet ja mahdollisuudet huomioonottaen. Uimakoulussa lapsi ui oman vanhempansa tai muun avustajan kanssa SUH:in kouluttaman erityisuimaopettajan tukiessa ja avustaessa vedessä liikkumista ja uinnin oppimista. Harjoittelussa pyritään lisäksi aina löytämään vedestä ja uinnista syntyvä ilo ja riemu, uimisen opettelun tulee olla hauskaa!

Erityisuimakoulu järjestetään Riihimäen uimahallin vesivoimistelualtaalla (syvyys 120–140 cm, veden lämpö 29,5 astetta). Erityisuimaopettaja avustaa tarvittaessa mm. altaaseen siirtymisessä. Pukeutumista ja peseytymistä varten käytössä ovat isot naisten ja miesten puku- ja pesutilat. Lapselle tulee ottaa mukaan uima-asun, pyyhkeen, istuinalusen sekä mahdollisten uimalasien lisäksi lapsella käytössä olevat apuvälineet.

Lauantaisin klo 13.00 – 13.45 ajalla 25.1 – 12.4.2014 (ei 8.3)

Erityisuimakoulun hinta on 107 € (10 kertaa) ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Ilmoittautuminen tehdään www.ilmari.fi/rius/ osoitteessa.
Varaa verkkomaksuun tarvittavat pankki- tai luottokorttitiedot sekä tunnukset lähettyvillesi tehdessäsi ilmoittautumista. Maksaa voi kaikkien pankkien verkkopalveluissa ja yleisimmillä luottokorteilla.

Lisätietoja:
Erityisuimaopettaja
Jaana Salmi
050-570 4273
jaana.salmi@rius.fi

(Lähde: Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto, www.suh.fi)