IKM-finaalin avausjaksolta kulta, hopea ja pronssi

IKM-finaalien avausjaksolla RiUS-uimarit aloittivat käsikirjoituksen mukaisesti, kommentoi valmennettaviensa suorituksia päävalmentaja Jouni Laakso.

Hannes Väre ui lähes verrytellen voittoon P16-sarjan 800 m vapaauinnissa. Hannekselle kellotettiin  aika 8:32.32, joka oli hänen oma ennätyksensä  leppoisasta vauhdista huolimatta. Hannes oli ihan tyytyväinen uintiinsa, mutta totesi, ”ettei tää nyt mikään kova kisa ollut, mutta IKM-kulta on silti aina kiva saada kaulaan”. Onnittelut Hannes!

Eveliina Pihkamäki kauhoi huonosta voinnistaan huolimatta  hopealle T 15-sarjan 800 m vapaauinnissa ajalla 9:15.09. Aika on myös Epin lyhyen radan ennätys.
Eppi totesi uinnin jälkeen, että 400 m jälkeen ei oikein voinut tehdä muuta kuin vetää tahonvoimalla loppuun, koska oli niin huono olo. Tyytyväinen Eppi oli sijoitukseen, mutta uinnistaan hän totesi, että parannettavaa jäi. Onnittelut Eveliina!

RiUS:n 4 x 50 m sekauintiviestijoukkue taisteli tiukasti, nousi karsintojen neljänneltä sijalta kolmenneksi ja palkintona pronssia uudella ennätyksellä 1:53.43. Joukkueessa kauhoivat Katariina Pihkamäki 50 m su aika 32.63, Mikael Laakso 50 m ru aika 29.64, Niko Mäkelä 50 m pu aika 24.95  ja Eveliina Pihkamäki 50 m vu aika 26.21. Niko Mäkelä ui kaikkein kovimman 50 m perhosuintiosuuden, hän oli ainoa joka ui alle 26 sekä 25 sekunnin. Onnittelut Katariina, Mikael, Niko ja Eveliina!

Jasper Pullinen P14 -sarjassa teki vahvan  suorituksen 800 m vapaauinnissa ja tuloksena oma ennätys ajalla  9:10.49 sijoituksen ollessa hienosti 8. Onnittelut Jasper!

Tästä on hyvä jatkaa kisaamista lauantain aamujaksolla.